۴ پاسخ

طبیعیه.من نمیدونم چرا بعضی از مامانا مدفوع سبزو به سرمازدگی پهلو ربط میدن 😑

عزیزم رنگ سبز رنگ قهوه ایی و زرد بودن مدفوع طبیعیه.ولی اگه رگه هایه خون داشته باشه یعنی به پروتئین آلرژی داره باید از رژیم غذاییت حذف کنی.اگه رنگ پریده و سفید رنگ باشه مشکل کبدی داره باید پیگری بشه کلی گفتم که نگران نباشی.

عزیزم سرما خورده

دختر منم ببباک کامفورت مبخوره با شیر خودم روی شیر خشکشم بخونی نوشته رنگ مدفوع تغییر میکنه ببلاک کامفورت باعث میشه رنگ‌مدفوعش تغییر کنه