۵۹ پاسخ

چرا بهش ببلاک HA نمیدید من پسرم اصلا وزن نمی گرفت دکتر این براش تجویز کرد عالی پسر من عالی وزن گرفته نفخ شم کم میکنه

شیر خشک سوپرامیل بده عالیه

شیر خشک رو زیر نظر پزشک باید بدید گلی من دو هفته آپتامیل دادم خوب بود بعد دکترش گیگوز تجویز کرد

بله خیلی خوبه منم نان واپتامیل که دادم بچه هام وزن گرفتن

دکتر باید تجویز کنه متناسب با نوزادتون

اینوبایدازدکتربپرسی ولی همه شیرخشکاوزن میده منتهایکی به بچه میسازه یکی نمیسازه وزن دهی بچه بعضی موقعهاارثیه الان دخترمن جستش ریزه هرکاری کنم تپل نمیشه اگه منظورتون ثپل شدن

باید ببینی بهش می سازه یا نه.به پسرم اپتامیل میدادم مدام بالا می اورد الان بیومیل میدم بهتره شده

فقط بیومیل پلاس معجزه میکنه

بله شیراپتامیل وزن دهی اش عااالیه

آره من استفاده میکنم خیلی خوبه و زود هضم هست مثل شیر مادر.مثل بعضی شیر خشک ها بچه رو چاق نمیکنه واحد نرمال وزن گیری دارد

من ازبه دنیااومدنش آپتامیل میدادم الانم آپتامیل ۲میدم

من شنیدم آپتامیل سبکترینه و نزدیک به شیر مادر ولی همه چی به بچه ربط داره اگه بهش بسازه وزن میگیره

بستگی داره ک به بچه شما بیوفته یا ن باید حداقل ی هفته بدی اگر دیدی چاق نشد.زیر پاش کار کرد چرب نبود بدون ک بهش نمیوفته

آپتامیل عالیه عزیزم بهترین شیره خیلیم وزن دهیش عالیه

اره خوبه...باید آپتامیل ۱بگیرین تا ۵ماهگی.۶ماهگی به بعد آپتامیل۲

منم نان میدادم بهتر بود...گفتن آپتامیل خوبه واسه وزن گیری...من خریدم .اصلا دوسش نداره...لاغرتر شده

اگه زیر نظر پزشک بدی اره چرا که نه عالیه منم روزای اول به پسرم دوتا قوطی اپتامیل دادم عالیه

عزیزم اپتامیل نزدیک ترین شیر به شیرمادره و وزن دهی خوبی داره اگه سوپرامیل بدی که عالی میشه
از اپتامیل معمولی قوی تره

شیرخشک باید زیر نظر دکتر عوض کنی عزیزم... اول با دکترش مشورت کن

آره اپتامیل بده خیلی خوبه عالیه

اپتامیل گرفتم براش اصلا نمیخورد حتی نصفش موند هیچ😐

خوبه ولی مثل شیر مادر خیلی چاق کننده نی

اره اپتامیل شیر خیلی خوبی هست ونسبت ب شیرخشکای دیگه شیرین تره

اره خوبه من ميدم دوماهه

شیرخشک آپتامیل هم خوشمزه هست هم شیرین تره بچها بیشتر دوست دارن وزن گیریش هم عالیه

برا بچه من نداشت

گیگوز بده عالیه

یه بدی که آپتامیل داره اینه که یبوست میکنه ببلاک واقعاعالیه من ک راصی ام😊

من برعکس نان میدادم.خوب بود نان اصلی دیگه نمیزنن اپتامیل و ببلاک استفاده کردم خوب نبود برا بچه ام دوباره نان میدم ولی مثل اولی نیست

وای خیلی بده من ی دکتری ب بچم گفت آلرژی داره تشخیص اشتباه داده بود رفت اپتامیل داد بچم هرچی میخوردش بالا میاورد خیلی بد بوعه روزی پنج شیش بار لباسش عوض میکردم بردمش پیش ی دکتر دیگه گفت اصلا آلرژی نداره خداروشکر بچم جون گرفت اپتامیل ول کرد

بله خیلی وزنو میبره بالا

سلام والا من پسرم الان چندماهه دارم بهش شیرخشک آپتامیل میدم فکرکنم اصلا وزن گیریش خوب نیست وزنش ۶کیلویه

شیر خشک سوپرامیل عالیه

سلام گلم بهتره زیر نظر پزشک باشه سرخود عوض نکن من برای دخترم آپتامیل گرفتم بعد ک بردم دکتر گفت سرخود عوض نکن الان بهش sma داده

بله وزن گیریش بیشتر از نان هست از نان چربتره

من که از آپتامیل خیلی راضیم دکتر هم گفت که شیر خیلی خوبیه وزنش هم خوب و مناسبه

واسه چی عوض کردی بچه اسهال میشه

هر کسی یه طبعی داره تا ببینم نی نی تون روش بسازه چه شیرخشکی منکه اپتامیل ۱میدم عالی..ولی ببلاک نفخ که داشت هیچ تازه بدش هم میومد بستگی به نوزادت داره..

پسر من ک ب شیر گاو حساسیت داره نمیتونم بدم شیر خشک نمیخوره خودمم اصن لبنیات نباید بخورم😑

دقیقا منم همینکارو کردم....تا دو ماه نان دادم وزنش اضافه نشد....الان آپتامیل بهش میدم

انقداین شیراوند شیرنکن بعدهمونی رومه میخوره نمیخوره بچه دوستم یکیش نان اون یکی ببلاک میخوردبچه منم نان اونایک کیلونیم تربچه من چاق تر بودن ربطی به شیرنداره الآنم آپتامیل میخوره بازهمونه

گیگوز بدش بهتره.آپتامیل شیرینی نداره و مزه ش خیلی شبیه شیر مادره

من اپتامیل دادم وزن نگفت الان نان میدم اپتامیل شبیهه شیرمادرویتامیناش خوبن ولی چربیش پایینه

سلام مامان مهرسام آپتامیل ک دادی وزن بچت بهتر شد؟

والا منکه ب پسرم میدادم تاثیری نداشت الان تروویتال میدم تا ببینم چی میشه

بله منم به ویهان اپتامیل دادم خوب بود براش

من نان دادم آپتامیلو ببلاک اس ام ا ام دادم از نان راضی بودم وزنگیریش بیشتر بود ببلاکم خوب بود وقتی بهش دادم نفخ دیگه نداشت کلا خوب شده بود من اینسری نان و ببلاک گرفتم

بیشتر انرژی زاس هستش

عزیزم بستگی داره به پسرت چی بی افته

شیرخشک نان خیلی خوبه شماحتمابه هر۳۰سی سی ازیه پیمانه کم ترمیریختی وگرنه خیلی خوبه

سلام منم به بچم شیر خشک نان میدم ولی وقتی میخوره بعد یک ساعت دست شوی میکنه قبلن هم نفخ داشت ایا عوض کنم شیرشو

سلام شیرخشک اپتامیل اصلا خوب نیس مزه اش خ بدمزه مزه تلخی میاد وزن دهیش اصاا خوب نیس بجاش ببومیل یک بده خ خوب وزن دهی

من میدادم خوب بود اما پسرم یهو واکنش نشون داد و به پرتین گاوی دکتر نانن haداد

پی دی اف رو بیر ازنوع اپتامیل

بله عزیزدل وزن دهی داره

منم نان دادم اضافه نکرد

سلام بله وزن دهی داره

من به پسرم آپتامیل میدم عالیه

شیرخشک تروویتال برای وزن گیری عالیه