۲۴ پاسخ

شماها چقدر شیرخشک میدین واسه ۶۰سی سی دو پیمانه..ممکنه غلیظ باشه واسه همون باشه ک ..

کولیک دارن بچه هاتا۵ماه کولیک شکمی دارن بخاطرهمین همش بیقرارهستن

دلش درد میکنه دایمتیکون بهش بده ومرتب آرغشو بگیر

قنداقش کن عزیزم احتمال داره میترسه از خواب میپره

یا دل درد داره اروم دست بزن گوشش بیشتر نوزادا دلپیچه دارن

پدی لایت بده من ک نتیجه گرفتم بچه منم خیلی گریه میکرد ک پدی لایت دادم خداروشکر خوب شد

عزیزم حتما دلشه قطره کولیکز بهش بده از ۲ تا ۵ قطره خیلی خوبه شکم و پشتش را ماساژ بده دمر بنداز ببین بهتر نمیشه پاشو بغلش کن راهش ببر حمومش کن براش موسیقی بزار و اگه هر کاری کردی اروم نشد بشین تو ماشین دور دور کن و یا لباست را در بیار و لباس اونم در بیار تماس پوست با پوست انجام بده

الهیی عزیزم دل درد داره ‌واس دل دردش چیزی بش میدی ! بعد شیر حتما اروغ بگیر بعد این ک اخر شبا یکم بش نبات داغ بده خ تاثیر داره پسر منم بود شکر خدا بهتر شد

بچتون پسره؟؟؟؟
اگه پسر و ختنه اش نکردی ممکنه موقع ادرارش سر الت تناسلیش گیر داشته باشه پسر من اینجوری بود ختنه کردم درست شد

شاید دلدرد داره،آروغشو قشنگ بگیربعد بزاربخوابه پاهاشم نگاکن یه موقع نسوخته باشه باپوشک

راستی بچه من شیرخشکیه روزی یه بار پی پی میکنه گلاب به روتون وقتی هم پی میکنه خیلی زور میکشه اخه میگن مدفوع بچه شل میشه ولی این اونجوری نیست بنظرتون طبیعیه ممکنه گریش بخاطر اون باشه ؟ یعنی شکمش درد گرفته باشه

باشه عزیزم ممنون از دیشب گریه میکرد همش الان کمی خوابید

گوش و شکمش رو با روغن بچه چرب کن...نمیگم روغن زیتون چون گرمه...نبات داغ درست کن بخوره ک اگر دلدرد داره خوب شه

اگه باهاش رو جمع میکنه و به خودش میپیچه یعنی دل درد داره.اگه دستت رو ببری سمت دهنش میاد دنبالش یعنی گشنشه.

شاید کولیک داره ببرش دکتر قطره کولیکز و پدی لاکت میده بهش

به احتمال زیاد رفلاکس پنهان داره عزیزم.دکتر حتما ببرش.ولی علی الحساب وقتی شیرمیخوره یه بیست دقیقه روی شونت بذارش که رفلاکس نشه

کسی نبود جواب بده

نمیدونم که بطور وحشتناکی از خواب میپره وقتی از خواب میپره دستاشو میبره بالا میترسه و گریه میکنه .یعنی ببرم دکتر ؟

باشه عزیزان ممنونم از راهنماییتون مرسی که هستین ❤❤

اره همش تو خودش میپیچه و ازخواب میپره نمیدونم چیکار کنم شبو تا صبح گریه کرده 😢

شایدشکمشه قطره کولیکز بهش بده شکمشو باروغن بادام ماساژبده همه جاشو.پشت گوشش.حمامش کن مرتب پودربزن گردنش نسوزه موقع پوشاک حتماباپمادچرب کن نسوزه

دل درد داده بچه بعدشیردادن آروقشوبگیر حتما دورنافشم روغن زیتون موافق عقربه های ساعت ماساژ بده

یا جاش خیسه یا دل درد داره یا گشنشه خب

سلام خب قنداقش کنه موقعی که میخوابونیش که نپره بیدار بشه بعد قطره پدی لاکت هم بهش بده کمرشو ماساژ بده تا آروق شو بزنه شاید دلش درد میکنه