۸ پاسخ

سلام چند بار که براش نگرفتی .نتوست حرفشو به کرسی بشونه از سرش میفته.همیشه هم قرار نیست حرفا بچه ها باشه بعضی وقتا هم باید کلمه ی نه رو بشنون.

من بهش میگم اگه جیغ بزنی و داد بزنی من صداتو نمیشنوم.اگه آروم بگی من میفهمم.بگو لطفا اینو میخام تا بهت بدم.یه بار بعدشم باز جیغ میزنه تا حرف خودش باشه بعد آروم میگه.

میخاد ولی پرخاشگری نمیکنه.چیزی که خودمم راغب باشم رو میخرم ولی چیزایی که نمیخام بخرمم رو میگم باید بابا اجازه بده تا بخریم یا با خود بابا که اومدیم بگو تا بخریم

‍ ‍ با کودکی که #دست_بزن دارد چگونه رفتار کنم؟

✅ هر زمان که کودک اقدام به زدن شما کرد محيط را ترک کنيد، اين کار را بدون پرخاشگري انجام دهيد، اما قاطع باشيد.

✅اگر کودک تان، همسرتان را مي زند براي مدتي او را ناديده بگيريد و به همسرتان توجه کنيد.

✅وقتي کودک از اين راه مي خواهد به خواسته اش دست يابد تحت هيچ شرايطي کوتاه نياييد و خواسته اش را اجابت نکنيد. اگر هم اصرار کرد قاطعانه اما با مهرباني بگوييد تا زماني که اين طور رفتار کني من خواسته تو را انجام نخواهم داد. سپس به رفتار او توجه کنيد به محض آن که رفتار مطلوبي نشان داد به سمتش برويد و او را مورد توجه و محبت خود قرار دهيد.

دريک گفت وگوي دوستانه و سرشار از ابراز محبت به طور دقيق آسيب هاي اين رفتارش را به او گوشزد کنيد، مثلا بگوييد: «من اين کار را دوست ندارم و خيلي غصه مي خورم»، همچنين پيامد انجام آن را گوشزد کنيد، به عنوان مثال بگوييد: «اگر به کتک زدن ديگران ادامه دهي برايت بستني نمي خرم.»

عزیزم از پنج درخواست سه تاشو بالافاصله قبول کن یکی با تاخیر یکی رو هم رد کن چون بچه از الان باید آمادگی پذیرش نه شنیدن پیدا کنه و وقتی نه گفتی دگ بهیچ عنوان حرفتو عوض نکن حتی اگه خودشو زد یا چیزی پرت کرد فقط نباید بذاری شمارو بزنه و دستاشو بگیری اینارو دکتر هلاکویی گفته من انجام دادم فوق العاده بوددددددددددد

وای نگو که دلم کبابع

واس من بچه تر بود مادرم براش از ویترین هم همون عروسک و بادکنک رو اورده پایین یه بار از سر گلستان تا خونه بغلش کردم و اونقدر جیغ و گریه کرد نخریدم الان نیدونه فقط خودم بخوام خرید هست البته اونجور بچه نیس حمله کنه تنها چیزی که ابرو نمیذاره برام بمونه توپ خونه مادرم رو توپ خونه کرده فقط عشق توپ یه عالمه عروسک داره اونقدر چیز میز گرفتن براش اصلا مایل نیس فقط تنها چیزی که جنگلی میشه توپ 😅😅😅😅 ولی اره حرف خودش نشه یا خدا تاریخ نشون داده فروشنده محل براش استیکر هدیه داد فقط گریه نکنه . یادم افتاد عاشق بادکنکم هست البته کم توپ کل زندگیشه

اره اینقدر کتک میخورم
گاز هم میگیره.ولی هیچ عکس العملی نشون نمیدم.بی توجهی میکنم و محلش نمیدم