۶ پاسخ

سلام ی سری کرم ها هست میتونی از داروخونه تهیه کنی واسه از بین بردن کرم ها
واسه وزنتم پیاده روی کن چون ورزش های پرتحرک دیگه چون شیردهی داری مناسب نیس کم کم وزنت میاد پایین شیردهی خودش کمک میکنه ب جمع شدن رحم

همینه دیگه بارداری بچع داری همینه گلم

ترکها ک میمونه منم باربی بودم برای خودم الانم خیلی هوای خودمو دارم هیکلم میزونه فقط ی مشت شکمم جلوئه خیلی آزار دهندس .ولی خب مامان شدن این چیزارو داره الکی که بهشت زیر پای مادرا نیست

خیلی خوب کم کردی خوش به حالت کاش پسر منم شیر خودمو میخورد

سلام رژیم گرفتی؟لاغر شدی؟میتونم یه محصول بهت معرفی کنم بهتربشی

عزیزم نگران نباش وزنت که خیلی کم ميشه ولی ترکهارو نمیدونم منم رو شکمم ترک ترکی هست