۴ پاسخ

سلام عزیزم چون شیر خشک میدی اینجوریه پسر من شیر خشکی شده بود سینمو سخت گرفت وقتی هم شیر خودمو میدادم سیر نمیشد آخرش مجبور میشدم شیر خشک بدم کم کم وعده های شیر خشکش و حذف کردم شیر خودمو جایگزین کردم ولی مجبور بودم هر نیم ساعت شیر بدم‌تا دو ماهگیش کامل شیر خشکش و قطع کردم تازه الان که ۱۵ روز گذشته بهتر شده‌ ولی بازم‌تند تند شیر میخواد هرچی بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر‌میشه کنارش کپسول‌شیرافزا از داروخانه بگیر روزی سه تا هم‌میتونی بخوری سریع شیرو زیاد میکنه آب هویج جوانه گندم و اب مرغ و گوشت روغن محلی کره کلا چیزای چرب زیاد بخور شیرت مقوی بشه

عزیزم اول خوب سیرش کن اگر دیدی بازم نق میزنه حتما دلش درد می کنه . دست بکش به گوش هاش ببین گوشها درد نمی کنه روی دلش دست بکش اگه پاهاش را جمع کرد یعنی دلش درد می کنه . برای شیر خودت هم دوغ و دلستر و پنیر پیتزا برای افزایشش عالیه

خب طبق چیزی که رو قوطیش نوشته بهش بده گشنه نمونه گناه داره شیر خودتم بده که به هردوش عادت کنه

سلام عزیزم توی خواب بهش شیر خشک بده توی بیداری شیر خودتون.