۶ پاسخ

🔻برای زیاد کردن شیر داروی شیر افزا هم وجود دارد که شامل تخم رازیانه، زیره، انیسون و تخم ترب است.
این مطلب از کانال طب اسلامیه .
اینها هم توصیه هاییه که خودم انجام میدم
سویق سنجد هر روز صبح ناشتا به اندازه دو ق غ بدون آب و افزودنی بخور .
۵ تا خرما.
دم کرده رازیانه و انیسون از هر دو به اندازه یک قاشق غذاخوری دم میکنم.
روغن زرد گاو
غذاهای مقوی رو هم که حتما مصرف کن .
مثل حلیم و آبگوشت و ...
شیره انگور و ارده هم همچنین .
اینها شیرت رو زیاد و گرم میکنن.

گوشت .ماهی خرما.پودر لیدی میل یاگالاکتومید شیرافزان.بزن روتصویر

کله پاچه پفیلا مایعات کنجدآبگوشت بخورگلم

سویق سنجد عالیه ، حتما مصرف کن . واسه نی نی استخوان سازه .

برا افزایش شیر: شوید،هندوانه،دلستر،مایعات زیاد،اسفناج،سویق ، عرق و دم کرده رازیانه،غذاهای پرچرب که چربیش روغن حیوانی یا روغن زرد باشه موثرن
همچنین میتونین از قرص یا قطره شیرافزا هم که هم داروخونه ها میفروشن هم عطاری ها استفاده کنین

منم شیرخشک میدم شیرم خیلی کمه کمکی هم بده بهش فرنی حریره بادوم