۵ پاسخ

دختر منم اینطوریه از بس دستش رو میزنه ب لثه هاش خصوصا لثه ی بالایی دستش مرتب قرمز میشه .اب دهنش هم ک سرازیره

پسر منم 4ماهشه همه این علائم رو داره. ولی فکر نکنم مربوط به دندون باشه. همه بچه ها اینجورین.

ن باباهنوززوده برادندون اینجورحرکتابراشون طبیعی تواین سن دستاشونومیشناسن میبرن دهنشون بزاق دهنشون تازگی ترشح کرده راه مقابله اش بلدنیستن همین که میریزه بیرون

قربونت رو دندونه ولی وقت میخات ک دربیان اب دهنش میات

نه بابا زود نیست...دختر من ۴ ماه و ۱۱روزش دندون دراورد تا اخر ۵ماه هم دویش دراومد