۵ پاسخ

منم ۳۷ هفتمه عزیزم گاهی دل درد و کمر درد و انقباض دارم ولی تا منظم نشه‌ و فاصله بین دردا کم و هر دفعه شدت دردا بیشتر نشه درد زایمان نیست

علایم زایمان هست ولی تااین علائم به زایمان تبدیل بشه زمان میره به این زودی اتفاق نمیافته پس خودتوازالان درگیروخسته نکن تابرای زایمان جون داشته باشی فقط پیاده روی آروم داشته باش انشاالله بسلامتی زایمان کنی

منم الان س روزاینجوریم بااینکه لکه دارم رفتم بیمارستان گفتن همچی خوبه منم اومدم خونه دیگه ازامروزعصرزیردلم ب شدت بدی دردگرفته نی‌نیمم تنکون نمیخوره زیاد

نه عزیزم طبیعیه
وقتی نشونه زایمانه که منطم بشه مثلا هر پنج دقیقه به مدت سی ثانیه بگیره

آره
ایشالا به زودی نی نی رو بغل میکنی