۸ پاسخ

با پیاده روی شاید بچرخع

ورزش آسیاب رو انجام بدین ، چراغ اتاق رو خاموش کنین و چراغ قوه گدشی رو روشن کنین بگیرین جلوی واژنتون ، در این هفته عکس العمل بچه به نور زیاد سریعه و احتمال چرخیدنش هست ، ورزش آسیاب رو روزی سه بار یه رب انجام بدین ، پیاده روی هم کمک میکنه

منم مثل شما بودم ولی بچه دیگه نچرخیدتاهفته ی ۳۴بعضی بچه هامیچرخن،الان بعید دیگه،توبیمارستان اگه مشکلی نداشته باشی بعضی ماماهاکمک میکنن که بچه بچرخه

دور اتاق چهاردست وپا راه برو واسه من این ورزش جواب داد حالا شمارو نمیدونم اما حتما یه مشاوره بگیر من ماما همراه داشتم خیلی کمکم کرد یسری ورزشا هست که سر بچه درست و صاف میاد پایین

پیاده روی کن ایشالله بچرخه.ولی الان تواین هفته بعیده

فکر نکنم تو این هفته بچرخه چون فضای کافی واسه چرخش نداره بازم تو تلاشتو بکن

حرکت گربه رو انجام بده کمکت میکنه بچه بچرخه بزن تو گوگل چندتا حرکت هست واسه اینکه بچه بچرخه

آجی فکر نمیکنم دیگه بچرخه