۱۱ پاسخ

فقط وازلین اونم روش نوشته باشه برای سوختگی ادرار ،عالیه دخترم زخم شده بود با هرسری پوشک عوض کردن بزن تا یک روز خوب خوب میشه

سلام پسر منم پاهاش سوخته بود کالاندولا زدم فوری خوب شد

من هم برای دخترم انواع کرم هارو استفاده کردم... اول اینکه باز بزارش و بعد از هربار دستشویی با آب ولرم بشور زیرش رو خشک کن و باز بذار اگه تا سه روز کمتر نشد یا خوب نشد مربوط به پوشک یا شیری هست که میخوره اگه شیر خشک یه که شیرش عوض کن اگه شیر خودتو میخوره گرمی نخور مارک پوشکش رو هم عوض کن در ضمن اکثر این پمادهای کورتون دارن و برای پوست ضرر دارن سعی کن علت رو پیدا کنی

پسرم چد هفته پیش بدجور سوخته بود دکترش پماد هیدرو کورتیزون 1در صد داد گفت هر بار پوشک رو باز میکنی با ی شامپو بچه که حاوی نرم کننده هستش بشور بعد با این چرب کن دو سه روزه خوب شد.شامپو آیروکس که حاوی نرم کننده بود برای اطفال گرفتم

پماد تریامسینولون ان ان بزن

سودو کرم بزن عزیزم عالیه

سلام عزیزم پماد کالاندولا خیلی عالیه

سودوکرم خیلی خوب جواب میده

من پماد آد استفاده میکنم خیلی خوبه اصلا نمیسوزه بچه میتونی کالاندولا یا ان ان استفاده کنی برای سوختگی

پماد کالاندولا بزن عالی

سلام عزیزم پماد ماهی بزن عالیه معجزه میکنه از داروخونه بگیر