۸ پاسخ

اولا که اگر فردا هم همینطوری بود ببرش دکتر پوست دوما باشامپو بچه بشورش باسشوار خشک خشک کن کالاندولا بزن وبزار باز باشه هوا بخوره

دختر منم اینجوری شده بود هیچ فایده ایی نداشت بهترین کرم ها اردن زینک کاندولا هیچی فقط وازلین اونم هرسری که پوشکشو عوض میکردم میزدم در عرض دو روز کامل خوب شد هیچ اثری نموند منتها رو وازلین نوشته شده باشه برای ادارار سوختگی

کهنه اش رو با چی میشوری شاید به پودر رخت شوای حساسه وسایلش رو باپودر مخصوص بجه بشور

بخصوص دختر آدم باید هواسش باشه که دختر حساس عفونت و خدای نکرده مریض نشه تا میتونی کهنه ببیند بهش بازش بذار چون الانم گرمه مای بی بی همش پنبه هستش بدرد نمیخوره بهتره کهنه بذاری

تاریخ پوشک رو نگاه کن ببین شاید تاریخ مصرفش تموم شده که بچت ایطور شده بعد براش کهنه بزار وپماد کالاندولا بزن من برا بچم کهنه میزارم خیلی راضی ام

سلام پوشکش اسمش چیه چرا شورت دوگره ای باکهنه نمیکنی پوشکش آخه اون مای بی بی هام همش شیمیایی من که فقط شبا مای بی بیش میکنم وگرنه روزا من فقط شورت دوگره ای با کهنه پوشکش میکنم

عزیزم ببردکتر نشون بده سر خود براش چیزی تجویز نکن چون بچه ها پوستشون حساسه

به پوشکش حساسیت داره باید عوض کنی مارک پوشکشو