۵ پاسخ

سلام منم به دختر اولم تنها چیزی که دادم دم کرده رازیانه بود از دو ۳ روزگی بهش میدادم تا ۶ ماهگی وهیچ دارویی بهش ندادم مامانم به نوه های دیگشم داده کلا بهتر از شربت عمل میکنه َضد نفخ و دل درده

شربت کامی وی بده عالیه منم همه شربت هارو امتحان کردم فقط این خوب میکنه

البته من خودم ترکیب عرق زنیان و عرق نعنا و قطره فنل همیشه توی بطری اماده میکردم توی روز هی ازش میخوردم
از همون چند روز بعد از شروع این ترکیب دیگه کولیکش برطرف شد

فقط ميدونم دمنوش براي نوزاد بد هست

من تا 50 روزگی دخترم.میدادم بهش
نبات داغ درست میکردم بعد چند دونه زیره سبز و چند دونه رازیانه میریختم توش میزاشتم بجوشه
از غروب درست میکردم.که شب که شد گریه هاش شروع شد بهش میدادم ارومش میکرد
بعد 50روز هم که خوب شد خداروشکر