۴ پاسخ

سلام من هفته دازده هستم و از یک هفته پیش حرکت به صورت نبض شدید حس میکردم الانم مثل یه لگد کوچولو حس میکنم بچه دومم هست به خاطر همین میگن زودتر حس کردم و مطمعنم حرکت بچه هست چون بچه دومم تجربشو دارم.

عزیزم من مثل یه لرزش خیلی خفیف سمت راستم احساس میکردم ولی لگد هاش هفته ۲۰ البته بارداری ۲هستش

نه عزیزم نمیشه . ولی خی بعضیا گفتن که حس کردن ولی دکترا میگن بعد از ۱۸ هفته حس میشه . اگرم الان حس کنی شاید در حد نبض یا لرزش

نه امکانش نیست .از ۱۸ به بعد