۵ پاسخ

این بهداشت فقط گیر میده ب دور سر بچه...بهداشت دور سر بچه منو میرنه ۴۱ ولی دکترش میزنه ۴۰...نگران نباش بهداشتیا بلد نیستن اشتباه میکنن

عزیزم خیلی خوبه همه چیش خداروشکر شما بخاطر نیم سانت نگران شدی؟؟؟ اصلا نگران نباش نیم سانت اصلا خطا درنظر گرفته میشه

ن عزیزم شاید واقعا اشتباه کرده نگران نباش اگ چیز مهمی بود خودشون میگفتن

نگران نباش.به بچه منم گفتن دور سرش کمه اما دفعه های بعد که بردم خوب بود.

سلام‌ببخشید شما ۴ ماهگی دور سر بچتون چقدر شد؟خداروشکر مشکلی نبود؟