۵ پاسخ

سلام عزیزم من 3بادوم داخل آب گرم خیس میکنم بعد از 2 ساعت دیگه پوستشو میگیرم .بعد از اینکه پوستشو گرفتی سافی ریز برمیدارم با پشت سافی رندش میکنم عالی در میاد بعد میریزم داخل قابلمه کوچولو شیر میریزم و مدام مثل فرنی روحرارت کم هم میزنم یکم یه به سفتی خورد خاموش میکنمو میدم کوچولوم میل میکنه.....

اینم حریره بادام

سه عدد بادام تواب داغ بزارپوستش کن رنده کن بعد بزارخشک شه بعدم یاشیرخشک یاشیرخودت نصف استکان یک قاشق مربا خوری ارد برنج یک تیکه نبات بزاررقیق شه سرد شه بده بخور نوش جونش

چهارتا دونه بادام و نیم ساعت تو آب نیم ساعت بجوشون جوری که پوست بادوما دربیاد
بعد با نصف استکان شیر بریز تو مخلوط کن
همراه آرد برنج فرنی درست کن

با اب خیلی هم راحت با اب قاظی کن بده بخوره