۶ پاسخ

عزیزم سیب زمینی و هویچو آبپز کن با یکمی کره خووب له کن که بافتش لطیف بشه. برای وزن گیری بچه هم عالیه

هویج و سیب زمینی و بذارین بپزه با یکم آب بعد ک پخت و یکم تهش آب داش میکس کنین میتونین توش گوشت گوسفند و مرغ هم بزنین

من سيب زمينى و اب پز ميكنم بعد لهش ميكنم و بهش يخورده كره و يكمم شيرخشك اشافه ميكنم

براى پوره هويجم،هويجو بخارپز ميكنم بعد لهش ميكنم و يكمى كره بهش ميزنم،وقتى رفت تو هفت ماه بهش بى بهتره

من سیب زمینی و هویج رو آبپز میکنم با روغن زیتون نرمش میکنم بعد یه کم شیر خشک که درست کردم بهش اضافه میکنم چون دخترم رفلاکس داره کره نمیتونم بدم

میتونی بدی یک تیکه سیب زمینی بزار بپزه وقتی پخت وقتی پخت با شیر و کره قاطی کن بده بهش هویج هم همینطور