۹ پاسخ

من این مطلب رو تو نت خوندم .مطالعه کن .

تظاهرات گوارشی، چهره و چشمهای کودک، به‌وضوح سردی شیر را افشا می‌کند؛ شیر اگر سرد باشد، نوزاد مدام رفلکس معده و برگردان شیر دارد همچنین آب دهانش مدام سرریز می‌شود و دفع او دشوار است؛ صورتش لَخت و افتاده و حالات چشمانش خمار و فاقد نشاط و روشنی است، لبها هم افتاده و مشابه لب فردی غمگین است اما شیر گرم، رفلکس معده ندارد، کودک پرزور و راحت دفع مدفوع دارد و مدفوع او بو دارد و اگر شیر گرم و خشک باشد، بوی آن هم تند است، نگاهش نیز نافذ و پرنشاط و خندان است.

پاسخ به پرسش چهارم: بله با یک آزمایش ساده، پیش از خوراندن شیر، می‌توانید بفهمید شیرتان گرم است یا سرد؛ مادر یک قطره شیر را روی ناخن خود، بچکاند. شیر، یکی از این دو حالت را خواهد گرفت یا شل و وارفته روی ناخن پخش می‌شود که یعنی شیر "سرد" است یا مانند یک دانه مروارید به‌هم‌پیوسته، روی ناخن می‌ماند یعنی شیر "گرم" است.

پاسخ به پرسش پنجم: بله مادر می‌تواند شیر خود را با رژیم غذایی مناسب گرم کند؛ برای درمان، مادر روزانه یک لیوان عرق رازیانه با عسل میل کند؛ این شربت، شیرافزا نیز هست همچنین خرما، بادام، عسل، مویز و کشمش، انگور و کنجد، ارده، عسل، زیتون، روغن زیتون، روغن حیوانی، به، سیب، گلابی، انار شیرین، دستنبو و از میان غذاها، آبگوشت، فسنجان، فسنجان بادام، حلیم، انواع آش و اغلب ادویه‌جات، شیر را گرم می‌کنند البته ادویه زیاد مصرف نکنند زیرا شیر را گرم و خشک می‌کند و از رطوبت و لطافت آن کم میکند.

سویق سنجد شیرافزا و استخوان سازه .
صبح ناشتا دو ق غ بدون آب و افزودنی .
رازیانه و انیسون هر دو با هم ی ق غ دم کنید و با عسل بخورید.
روزانه ۵ تا خرما بخورید.
اگه باز هم میخواین بیشتر بشه شیر افزای طب اسلامی رو امتحان کنید .که ترکیب رازیانه و زیره و انیسون و تخم تربه .
ان شاءالله ترکیبش رو کامل گفته باشم😆
ان شاءالله شیرتون زیاد میشه . من کار هر روزه ام استفاده از اینهاست منهای داروی شیر افزا .

سلام عزیزم . بذار از سینه ت بمکه . خود عمل مکیدن. باعث زیاد شدن شیر میشه .

اینارم تو یه پیجی گذاشتن ولی بازم بپرسیدیوقت رو طعم شیرتون تاثیرنذاره

بچه هرچقدربخوره ب اندازه نیازش هست.کم شدن شیردوره ایه نگران نباش.
تاحالا دقت کردی بعضی غذاهارومیخوری شیرت زیاد میشه.همونا ک احساس میکردی زیادشده روبخور

بعدشم هروعده ک شیرخشک میدی. شیر خودتو همونقد حتی بیشتر بدوش بریز دور شیر خودش جایگزین میشه درواقع هرچی بیشتر شیر بدی بیشتر شیر تولیپ میشه

البته دم کرده رازیانه وزیره سبز

سلام عزیزم پودر گالاکتومید بگیر بخور

سلام عزیزم.من شنیدم رازیانه وزیره سبز برای افزایش شیر خیلی خوبه.خودمم مصرف کردم