۶ پاسخ

اره عزیزم احتمالش هست که باز بالا بره باید دمای بدنشو پایین نگه داری پسر منم همینجوری بود دوباره زردیش رفت بالا بستری شد خودت خنکی بخور و بچه رو نپوشون زیاد دما سنج بزار بالا سرش بالا نره ۲۵ درجه نرماله

بستگی داره عدد اش رو چند اومده باشه. اگر دکتر باز آزمایش نوشت برای چند روز آینده باید انجام بدی و ببینی عدد اش چند هست به دکتر بگی

خودت عرق کاسنی بخور با تخم شربتی خیلی خوبه عالیه اصلا دیگه نمیره بالا

آره هست.باید مرتب بهش ترنجبین و عناب و عرق کاسنی بدی و با عرق کاسنی بشوریش که نره بالا و مرتب بدنش چک کن

منم دخترم همینطور بود ۱هفته تو دستگاه بود اومد رو۱۰مرخص شد روز بعدش دوباره رفت بالا باز نیاز به دستگاه داشت.
معمولا بعد از ترخیص آزمایش میگیرن برا اطمینان

ن دیگه عزیزم اگه زردیش امده پایین و خودشون مرخص کردن دیگه نمیگیره