۶ پاسخ

من به دخترم در حد ۲تا ق مرباخوری با قطره آ د قاطی میکنم میدم

ی بار در روز اونم در حد ۳۰ سی سی یا کمتر کافیه چرا نباید به نوزاد سه ماهه اب داد دکتر گف به دخترم آب بدم اونم سه ماهشه

عزیزم اول اینکه شیر مادر برا نی نی کافیه و چیزی نباید بهش بدین ولی چون هوا گرمه میتونید در حد ۵ یا ۶ قطره بهش بدید.

درحدچهاپنج قطره بهش بده تشنه اشون میشه تابستونه

تا پایان ۶ماهگی نیازی به آب و غذا نداره همون شیر مادر کفایت میکنه

مگه به نوزاد سه ماهه اصلاااا اب میدن اخههههه،؟؟، خواهشااااا تا 6 ماه فقط فقط فقط فقط فقط شیرررررر مادررر ولاغیرررررر