۷ پاسخ

اول از اینکه باید صبور بود پسر منم تقریبا ٣ هفته اسهال بود یه هفته خوب شد دوباره ویروس اسهال گرفتتش ...ماست چکیده پر نعناع بهش بده ...پونه کوهی از عطاری ها بگیر دم کن بده ...اینا عالین ...موز نرسیده و لعاب برنج... کته ...پودر کیدی لایک بریز توی الب یا ماست بده بخوره ...اب سیب رو بگیر یه نیم ساعت بزار یخچال رنگش که تیره شد بهش بده ...اگه بچت شیر خودتو میخوره خودت هم ماست و نعناع بخور ...اگه شیر خشکیه باید شیرش عوض بشه ال ١١٠ باید بخوره مخصوص اسهاله ....پودر او ار اس رو توی یه بطری یک لیتری اب جوشیده سرد شده بریز بزار یخچال سرد که شد بعد هر سری اسهالش نصف فنجون بهش بده

نافش و با روغن زيتون خلاف عقربه هاي ساعت ماساژ بده ... ماست و پودر سنجدم خيلي خوبه ... موز ... ماش پلو ..

اول بهش ORS بده که بچه ات آب بدنش کم نشه
بعد به دکتر بگو برات آزمایش بنویسه
بهش مسکن بده تا تب نکنه
پسر من الان یک ماهه درگیر هست تازه داره خوب میشه ،دو روز بیمارستان بستری بود
حتما به دکتر بگو آزمایش براش بنویسه

از عطاری یه چیزایی بهش میگن کفلمه بگیر خیلی خوبه مامان من به بچم داد.عالی بود

شربت زینک بده بجا مولتیش و پدی لاکت

اگر اشتباه نکنم سیب رو رنده کنی و بزاری یکم رنگش عوض بشه بهش بدی خوب باشه

پودر کیدی لاکت خوبه.و سیب زمینی ابپز بده بدون اینکه چیزی بریزی یا کته ماست بده.موزم خوبه