سلام پوشک کوکومی، پوشک خوبیه؟

۱۰ پاسخ

من که راضیم استفاده میکنم

خیلیا دیدم میخرن.باید ببینی به بچت میسازه یا نه.به دختر من نساخت.وقتی میپوشیزم بواش ایقد جیغ میزد انگار بدنشو سوزش بده اونجوری بود.کلا من حس خوبی نسبت به ببم و کوکومی ندارم.

اصلاب دردنمیخوره

من دوسه روزه گرفتم البته مولفیکس میبستم ،چون همسرم وقت نداشت بره از فروشگاه نزدیک خرید اما دیدم خوبه ،بعد پرسیده بود ببم گفتن بهتره اما من از کوکومی هم راضیم

سلام نه
اصلا کشسانی نداره زودم نم میده

سلام پوشک مولفیکس بهتر از بقیه پوشک هاست چون موادش بهتره

من استفاده نکردم این مارکو ولی به نظره من کانفی عالیه به هر کسیم پیشنهادش دادم راضی بوده خیلی سبکو نازکه قدرت جذبشم بالاست به هیچ وجه پس نمیده حتی اگه بچه اسهالم داشته باشه یه ذره پس نمیده اما قبلا مولفیکسو مای بی بی استفاده میکردم اصلا راضی نبودم پس میدادن

منم براپسرم گرفتم اصلاپوشک خوبی نیست زودم شل میشه ونم پس میده

سلام منم راضیم اولدتاسه ماه ونیم مولفیکس خزیدم بعدکوکومی مرسی به بچم نساخت

سلام من برابچم استفاده میکنم خیلی خوبه...بایدبهش بسازه ...به دختربرادرم نساخت وپاهاش قرمز شد..ولی براپسرخودم عالیه ونم نمیده