۸ پاسخ

منم اول مهر باید برم سرکار با فرق اینکه هیچ کسی و ندارم بچمو نگه داره خانواده ام شهر دیگه زندگی می کنن موندم چه کنم

خوش ب حالت ک مامانت می‌گیرد‌ش ب خدا برو دستای مامانتو غرق بوسه کن
من باید برم سرکار باید بذارمش پیش پرستار هر شب با هزار فکر ک یعنی با بچم چیکار میکنه میخوابم
بااینکه فرد مورد اعتمادیه اما ب هرحال من مادرم و تحمل پیش غریبه گذاشتن ندارم

سلام عزیزم خب از الان روش کارکن کن که وقت هایی که بعدا نیستی شیر نخواد کمتر بهونتو بگیره مثلا ازالان شیرخوردنشو توی اون ساعتو کم کن

عزیزم سعی کن تو این یک ماه شیوه خوابیدنش عوض کنی و بدی بیشتر مامانت بخوابونه چون میخواد پیش ایشون بمونه براش موقع خواب اهنگ لالایی پخش کن تو اتاقش اوایل یه کم شاید سخت باش و گریه کنه ولی بعد مدت کوتاهی عادت میکنه .

سلام با ضربه های آروم پشت کمرش یا ماساژ هردوی اینا باید بدون مکث و تغییر باشه وحرکات آروم و تکراری انجام بدن یا توی گهواره بخوابون

سلام دختر منم خیلی کم پیش میاد که از خودش بخوابه حتما باید شیر بخوره خوب وقتی که میبینین خوابش سنگین شده و دیگه مک نمیزنه درش بیارین و اگرم دیدین مقاومت کرد زود پستونک بذارید دهنش

Man shaba shir midam mikhabe. Shir khodamm. AMA roza gahi oghat baghalesh mikonam to baghal mikhabe. Az Alan bahash tamrin kon. Man baghal mikonam vasash sher mikhonam Rahat mikhabe

منم مثله شمام