۳ پاسخ

ارع میشه استفاده کنی ولی تو ماشین استفاده کن ک بچه راحت باشه ولی تو شرایط دیگه بغلش کن که ارتباط بینتون بیشتر شه از لحاظ عاطفی

آره عزیزم، من خودم اوایل عادت داده بودم رو پا بخوابه بعد چون واریس دارم سر یک ماه واریسم درد وحشتناکی گرفت. یه بالشت کوچولو گذاشتم تو کریر بچه رو اونجا تاب میدم میخوابه، خوابش که سنگین شد میذارمش زمین. فقط حپاست کاملٲ به سطحی که درست میکنی باشه تا به کمرش فشار نیاد

چون هنوز استخونای بچه نرمه بهتره تا قبل سه ماهگی از کریر استفاده نکنی چون بچه تو کریر خیلی مچاله میشن

البته میتونی زیرشو با ملحفه پر کنی که خیلی گود نباشه