۸ پاسخ

من از یکی از بهترین متخصصهای غدد اطفال شنیدم گفتن تروویتال یا ب ب لاک .هم سبکه م باعث یبوست نمیشه. وزن دهیش هم خوبه .

نان شیرخشک سنگینی هست
اپتامیل میگن خوبه

شیر خشک باید با تجویز پزشک و بر اساس شرایط نوزاد شما باشه.منم پسرم رفلاکس داشت ببلاک آی ار بهش میدادم یک روز در میون مدفوع داشت و گاها دو روز یه بار ولی تجویز پزشک بود و حالت دارویی داره.به دکتر گفت پسرم یبوست نگیره یه موقع قطره روتفلور داد که روزی ۵ قطره بهش دادم واسه رفع یبوست.

چرا شیر خشک میدی شیر خودت کافیه مطمئن باش من بچه اولم شیر خشک دادم پشیمونم الان به پسرم فقط شیر خودم میدم خدارو شکر سیر میشه ده دقیقه میخوره دوساعت میخوابه اگه سیر نشه نمیخوابه مطمئن باش هیچی شیر مادر نمیشه

ببلاک سوپرامیل اپتامیل

اپتامیل خیلی خوبه ،بیومیل هم شیرش عالیه

من آپتامیل میدادم شدیدا پسرم یبوست گرفت
الان ببلاک میدم

باید ببینی بچه ات با کدوم سازگاری بهتری داره بچه هام هم زیاد پی پی نمیکنن نگران نباش چون هرچی میخورنو جذب میکنن و مقداریم بالا میارن