۵ پاسخ

این استرسی ک تو داری از همه چی بدتره و به بچت منتقل میشه،اروم باش و به خدا توکل کن،اخه چرا الکی به خودتون استرس میدین و فکر و خیال میکنین

نه عزیزم اولی خوب بوده دومی هم مطمئننا خوبه تازه میفهمی نی نی دخمله یا پسر اصلا به چیزای بد فکرنکن

سلام عزیزم اصلا به خودت استرس وارد نکن وقتی سونو اولی همه چی خوبه چرا سونو بعدیت بخواد مشکلی داشته باشه ? به چیزای قشنگ و مثبت فکر کن گلم همه چی دست خداست

خداروشکر بیشترشون خوب میشه تو کلت به خدا باشه

بله امکانش هست من دو موردش رو سراغ دارم.چون یه سری اطلاعات در سونو آنومالی تکمیل میشه.... توکل بر خدا انشاالله برای شما خوب باشه