۸ پاسخ

پماد که اصلا تاثیر نداره من خیلی امتحان کردم پای بچروبا اب و صابون بشور یکم پودر بچه رو دستت بریز پخش نشه نزدیک بچه نباش ک استشمام نکنه براش خوب نیست بعد به جاهایی ک سوخته بمال خیلی زودخوب میکنه

کرم زینک یا پماد الفا رو با پناد فنی توئین قاطی کن بزن فوری خوب میشه

سلام عزیزم پسر من خیلی میسوخت لای پاهاش من تمام پمادا رو امتحان کردم ولی خوب نمیشد با پود بچه خوبش کردم تو هم چند روز پودر بزنه ایشالله که زود خوب میشه.

سلام
كرم سودوكرم مخصوص سوختگي پاي بچه ها هم خوبه

سلام عزیزم روغن بنفشه پایه زیتون عالیه

کرم زینک اکساید فیروز و سیوند عالیه در جا خوب میکنه

کرم ۱۲۳ ماستلا رو هم امتحان کنید