۱۰ پاسخ

دستشونو سمت دهنش میبره یا سرش رو سمت چپ و راست می چرخونه یا می تونی سینت رو بهش تعارف کنی اگر گرسنه باشه میگیره و آروم میشه البته سعی کن این کارو زود به زود انجام بدی تا بچه به خاطر گرسنگی گریه نکنه

انگشتتو بزن به لب پایینش
اگه دهنشو باز کردو خواست انگشتتو بخوره یعنی گشنس

دست هاشو تو دهنش میکنه

هربچه ای یه طورعلائم داره دخترمن خودکشی میکنه ازبس گریه میکنه طوریکه میگم الانه که گلوش پاره بشه

بچه گرسنه بحدی بی قراری میکنه ک ناخوداگاه ادم مجبور میشه سینشو‌دهنش بزاره حالا نحوه گریه بچها با هم فرق میکنه هر کدوم ی جور نشون میدن.مثلا نی نی من گریه همراه سرفه میکنه انگار دهنش خشک میشه ی ایجور چیزی

گریه میکنه و بیقراری اکثرا ناله نمیکنه ولی بعضی بچه ها ممکنه جیغ بزنن

دختر منم اولش ناله میکنه وقتی یکم طول بکشه و بهش شیر ندم جیغ میزنه

اگه گرسنه باشه و شیر ندی مرحله آخر واکنش گریه هستش

دستش میبره طرف دهنش گریه میکنه

گریه می کنه یا طرف غذا نگاه می کنه