۳ پاسخ

شاید دل درد داره بهش پدی لاکت بده اشتهاش هم باز میشه .دختر من اززمانی که پدی لاکت میخوره اشتهاش بازشده چون نفخ و یبوست و اسهال رو از بین میبره

شاید مزه شیرتون تغییر کرده ..
پیاز و‌...نخوردین؟

دختر منم همینطوریه.سینتو بشور ‌لباست بدون عطر باشه.سینتو شیرین کن یا دور سبنتو گلاب بزن اگ بازم نگرفت بچه رو بخوابن خودت حالت پل برو روش و سینتو بزار دهنش یجوری شبیه خوابیدست ولی ن ب پهلو .امیدوارم متوجه شده باشی .بچم الان چند وقته لینجور شیر میخوره