۷ پاسخ

عزیزم پسر منم همینطوره ولی با بازی کامل غذاشو بهش میدم میخوره براش ادا در میارم با عروسکاش تعققیر صدا میدم و دالی موشه باهاش بازی میکنم وقتی خندید غذا میزارم دهنشو میخوره

سعی کن تنوع غذایی براش ایجاد کنی،یا با اسبابا بازیا سرگرمش کنی،اگه غذاشو یه دفه ای نخورد هر چند دقیقه یه بار بذاری دهنش
اما اگه اصلن نمیخواد زیادتر بخوره مجبورش نکن چون مقاومت کردنو یاد میگیره

عزیزم ازچند ماهگی شروع کردی کمکی دادی

اشکال نداره غذای اصلیشون تا یکسالگی شیر
کم کم بده
بزور بدی از غذا زده میشه دیگ نمیخوره

سلام زیاد سخت نگیر همون چند قاشق هم کافیه ایشالله به مرور درست میشه نگران نباش

چیزهای مختلف امتحان کن چیزای خوشمزه سرگرمش کن بازی بازی بهش بده

پسر منم همینجوری