۱۱ پاسخ

ویارهای بارداری یکی از علائمی هستند که بیشتر زنان در این دوران تجربه می‌کنند. ویار همان هوس است و می‌تواند به چیزهای مختلف از جمله مواد غذایی بروز کند. در اثر ویار شما هم می‌توانید از یک سری مواد خوشتان بیاید و هم ممکن است ازشان بیزار شوید. ویارهای بارداری در زنان مختلف متفاوت است. در صورتی که یک علت علمی دقیق برای این ویارها وجود دارد، عده‌ای دوست دارند آنها را به جنسیت خاصی نسبت دهند حال آنکه چنین نیست.

ویارها در اثر بروز نیازهای غذایی در زنان ایجاد می‌شوند. به عنوان مثال اگر بدنتان با کمبود کلسیم رو به رو باشد، هوس لبنیات می‌کنید و یا وقتی با کمبود سدیم یا کلر روبه رو باشید، غذاهای شور هوس می‌کنید. بنابراین هر هوسی علت خاصی دارد و باید با ماده‌ی غذایی مناسب برطرف شود. بعضی مواقع هم هوس بارداری تنها به دلیل میل مادر (مانند هوس غذاهایی که در روزهای عادی دارید) رخ می‌دهد.

ویار غذاهای ترش و شور و جنسیت جنیندر مورد سوال، خوردن کشک در بارداری در حد اعتدال می‌تواند بسیار مفید باشد. کشک حاوی کلسیم، پتاسیم و پروتئین است. کلسیم برای استخوان‌های نوزاد لازم‌اند، پتاسیم به حفظ فشار خون مادر کمک می‌کند و پروتئین هم برای تولید بافت‌های بدن جنین استفاده می‌شود. بنابراین خوردنش می‌تواند کمک کننده باشد. در مورد پنیر، خیار سبز و تمبر هندی هم به همین صورت است. پنیر حاوی کلسیم، پتاسیم و پروتئین، خیار حاوی ویتامین، آب، کلسیم، پتاسیم و منیزیم و تمبر هندی شامل منیزیم، فسفر، پتاسیم، کلسیم و ... است. همانطور که می‌بینید یک وجه اشتراک واضح بین این مواد وجود دارد: کلسیم و پتاسیم. شاید مادری که این مواد را هوس می‌کند با کمبود این مواد در بدنش مواجه شده است و از طریق خوردن این مواد، درمان ویار انجام می‌شود.

اما وجه اشتراک بعدی آنها این است که همگی جز مواد ترش یا شور هستند (خیار با نمک مصرف می‌شود). بعضی افراد ویار غذاهای ترش و شور را به جنین پسر نسبت می‌دهند. حال آنکه این باور ریشه‌ی علمی ندارد بعلاوه افراد زیادی بودند که با وجود چنین ویاری، جنین دختر داشته‌اند. از این رو بهتر است سعی نکنید از این طریق جنسیت جنین خود را مشخص کنید و بهتر است از سونوگرافی تعیین جنسیت استفاده کنید.

من قبلا عاشق شیرینی جات بودم تو حاملگی عاشق شوری و ترشی شدم بچمم پسره😋

دقیقا مثل منه ویارت، بچه من پسره

منم شنیدم برای پسر هستش

منم اینارو خیلی میخورم و دختره، البته میل به چیزای شیرین هم دارم .

عزیز اینا که گفتی من میخوردم بچم دختره نمیدونم یکی پسر یکی دختر والا من گیج شدم🤔🤔

من ویارم همین بود بچم دختره

تویه اطرافیانم اکثرا علائم پسر بوده ولی چند نفرم بودن که دختر باردار بودن و شور و ترش ویار میکردن
من که بستنی خیلی دوست داشتم اما الان چیز شیرین دوست ندارم فقط نمکدار و شور و ترش 😍

شوری‌ پسره‌ منم‌ جفت‌‌ توهستم‌ نینم‌ پسره

منم اینارو دوس دارم بچم دختره

مربوط به پسره عزیزم شیرینیجات برای دختره