۷ پاسخ

من میکس نکردم با چنگال براش له میکردم وقتی از نوزده بیست ماهگیشم دیگه له نکردم اوایل نمی جوید و قورت میداد ولی بالاخره یاد گرفت و می جوه. دیگه میکس نکنید با چنگال یه کم له کنید و به مرور هی میزان له کردنش رو کمتر و کمتر کنید که یاد بگیره. من خودم جلوش می جویدم دندونامو نشون میدادم توضیح میدادم که متوجه بشه کاربرد دندونای کناریشو 😊 البته تاثیر داشت، با میوه ها هم میتونی بهش یاد بدی جویدن اونها راحتتره چون آب دارن... من با گیلاس و هندونه و خیار و... بهش یاد میدادم. البته گیلاس رو نصف کن هسته شو در بیار گیلاس درسته نده که یه موقع هسته نپره تو گلوش...

سلام من یکی دو ماه اول رو بهش دادم از هشت ماهگی کم کم از حالت میکس درآوردم وکم کم له دادم بهش والان دیگه غذای سفر رو میخوره حتی عاشق ته دیگه قشنگ گاز میزنه ومیجوه ،شماهم اصلااااا دیگه بهش میکس نده کارتون اشتباه بوده لابد زیاد بهش میکس دادی بد عادت شده کم کم براش له کن بعد سعی کن همیشه دستش نون با بیسکویت بدی که دست خودش بخوره وجویدن رو یاد بگیره سیب زمینی براش سرخ کن بده دستش بخوره تا با چیزای جامد اشنا بشه وجویدن رو یاد بگیره،سعی کن بزاری کامل گرسنه بشه تا مجبور بشه بخوره

مامان گل. غذاخوردنش بهترشده؟ کی و چه جوری میسه بگی

عزیزم من کلا غذای بچمو ۶ هفت ماهگی میکس میکردم میخورد وجویدنم بلد بود بچه شما انگاری عادت کرده برا همینه
حالا شما فعلا میکس نکن با ته قاشق له کن ولی نه زیاد له له بده بخوره وکم کم درشتش کن بداش بزار عادت کنه

من یک بارم میکس ندادم

من از اول میکس شده ندادم

سعی کنید دیگه بهش میکس ندید چون باید جویدن یاد بگیره من با اینکه پسرم دندون آسیاب نداره یکم لهش میکنم