۸ پاسخ

عزیزم برین دکتر تشخیص قطعی رفلاکس رو بده و خودش هم دارو میده.

من اول امپرازول ميدادم ولي الان پنتوارازول ميدم نسبتا وزنش خوبه ولي هنوز علائم رفلاكس داره

من اول شربت رانیتیدین میدادم زیادتاثیرنداشت ولی الان امپرازول میدم بهترشده

منم امپرازول میدم ولی فایده ایی نداره بچم اصلا وزن نگرفته 😭

گلم نوع دارو رو دکتر باید مشخص کنه ضمن این ک اول ببرش دکتر ببینه اصلا رفلاکس داره من در حالی ک فکر میکردم پسرم رفلاکس داره و همه علائم رو داشت ولی خوب هم وزن میگرفت بردم دکتر آزمایش گرفت گفت نه این بالا آوردن ها و علائم واسه اینه ک زیاد شیر میدی بهش و نمیذاری شیر قبلی هضم بشه و حجم زیادی از شیر رو یه دفعه میدی معده بچه گنجایش نداره

سلام عزیزم اولش قرص امپرازول اماحالا شربت زانتاک

من قرص نکسیوم میدم

شربت موتیلیوم.....