۹ پاسخ

چ انتظاراتی از بچه پنج ماهه دارین نکنه فک کردین باید بلند شه بره تو یخچال آب هم در بیاره بخوره ...بچه رو از شش ماهگی تازه باید آروم آروم نشوند حداقل ی ماه طول میکشه تا عادت کنه خودشو فقط بگیره بعد کم کم یاد میگیره ک بشینه خودش سینه خیزم ک الان خیلی زوده

وای ازبچه پنج ماهه انتطارنشستن دارید ؟😰

دختر من ۶ ماهشه چهار دستو پا میره ولی موقع نشستن یه دستشو به زمین تکیه میده

چه عجله ای داری😁😁😁

دختر من رفته تو ۸ ماه هنوز نمیشینه شما چه توقعی از بچه ۵ ماهه دارین

توقع زیادی از بچه ی 5 ماهست عزیزم😔

خوب طبعیه گلم مگه باید از 5ماهگی سینه خیز بره. دختر من 7ماهگی رو تموم کرده تازه چهاردست وپا میره نگران نباش خیلی عجله داری وقت داره بخوای یکسره بگیریش من که خسته شدم

زوده فعلا شش ماهگی به بعد

بچه بایداز۵ماهگی درروزبایدبزاری بشینه اونم بگیریش تانیفته ۵دقیقه زیادخوب نیس چون اگه اینجوری نکنی دیگه نمیشینه بایدعادتش کنی اگه عادتش کنه دیگه ۶ماهگی به بعدخودش میشینه نمیفته