۴ پاسخ

عزیزم همه بچه ها اینجورین اما برای خانواده شو۶رت زیاد رفته پیششون ب اونا عادت کرده بد بچه دوس داره جایی باشه ک راحت شیطنت کنه و کسی بهش گیر نده حتما اونا اونجورین

لابدکم میبریش بیرون وتوخونه جذابیت براش درس نمیکنی ،خوب بزاربرهذپیش اونااینجوری افسرده نمیشه کاش منم خانواده همسرم یاخودمون بودن میزاشتم مدااام بره اینطوری بدون زندانی شدن بزرگ میشدتازه بهترین خاطرات توذهنش میمونه حساس نباش بزاربچگگی‌کنه راحت باشه

سلام عزیزم دخترمنم همین طوریه هر کی بیاد دوست داره باهاش بره بیرون اگر نره گریه میکنه ولی چنگ وگاز نه خدارو شکر مثلا باباش از سرکار بیاد باید ببرش بیرون یه دوری بزنه بعد راضی میشه میاد خونه،شماهم سعی کن هر وقت خواست بره وبا چیزی سرگرمش کن تا زیاد نره که بد عادت بشه یادش بره

باید کاری که فکر میکنی درسته رو انجام بدی حتی اگه گریش بند نیاد و استفراغ کنه اگه ضعف نشون بدی این میشه راهش برای گرفتن هر چی میخواد بزار هی کریه کنه ولی یاد میگیریه حرف حرف شماست توجه نکن به گریش حرفتم یه بار بزن دیگه کارتو بکن به نظرم خونه مادر شوهرتم با خودت ببر با خودت بیار اونجا تنهاش نزار