۴ پاسخ

عزیزم خوردن دست چه اشکالی داره بچه داره باخودشومحیط اطرافش آشنامیشه بعدچندوقت ول میکنه کاری بهش نداشته باش پسرمن هم دست هم پاشومیخوردالان ول کزده واسباب بازیاشومیگیره تودهنش میکنه

الان توی اوج حس لامسه هست بچه دوست داره همه چی بزاره دهنش حتما میگیره یکم تلاش میخواد پستونک ژله ای بهش بده باعث تغییر فک و دهانم نمیشه

نه ضرر نداره حالا مگه چه قدر میخوای بهش بدی.دختره منم ارتودنسی رو نگرفت

پسر منم نمیخورد .. اول پستونکشو عوض کردم بد وختی میخواستم بش پستونک بدم نوکش ی چیز شیرین میزدم مثلا پسرم طعم قطره آستارو خیلی دوسداره و بیشتر وختایی ک تقرییییییبا گشنه بود بش میدادم الان میگیره دگ