۵ پاسخ

یه حرکتی که دکتر دخترم که بهم یاد داد البته از همون‌ یک ماهگی من شروع کردم‌الانم با پسرم کار میکنم این بود که رو شکم‌بخوابونش بعد با دست هات اروم پاهاشو هل بدید به سمت بالا. قشنگ خودشو میکشه بالا. و به گردن گرفنتنش کمک میکنه.

ب شکم بزار زیر سینش ی متکا تا عضلات گردنش سفت بشه

موقعی که آروغشومیگیری بخوابون رودستت تمیرین بده که گردنشوبالانگه داره ودرضمن زوده پسرمن الان دایم برمیگرده وتقریبا۳ ونیم ماهه بودک برگشت وسعی میکرد سرشوبالانگه داره اونم خیلی کم نگه میداشت الان چنددقیقه نگه میداره خسته میشه میبره پایین ودوباره بعدگریه😏

سلام عزیزم میتونی یه گردنبد با مهرهای درشت درست کن بزار تو گردنش جواب می ده

خب زوده هنوز. عجله نکن