۷ پاسخ

عزیزم من طبق تجربه ای که خودم داشتم بهت میگم که کولیک ایز تاثیری رو بچم نداشت و به جاش کاراوی میکسچر دادم و پدی لاکت فوق العاده بود تا ۳ بار در روز بهش میدادم کولیکش ۲ ماهگی برطرف شد.

عزیزم پدی لاکت و ایزی کول عالی هستن دخترم خیلی بیقراری میکرد با اینا خوب شد

والله روبچه ی من که هیچ تاثیری نداشت یه ماه بیخودبهش دادم

هر موقع نا ارومی کرد بده .. کولیکز خیلی بد مزه اس بچه شاید نخوره بایوکت و سگاگریپ خیلی خوبن هم طمعشون همم اثر بخشی شون.. پشیمون نمیشی

سگاگیریپ براش بگیر خیلی بهتره

روزی ۳وعده ۰/۵ میلی بهش بده اگه دیدی تاثیری نداره میتونی پروکید هم بدی روزی ۱بار ۵قطره

فکر کنم هر 8 ساعت باید بدید