۷ پاسخ

پدی لاکت خیلی خوبه برای تنظیم گوارشه حتما استفاده کن برای نفخشم از داروخونه براش قطره کولیک ایز بگیر سه بار در روز نیم سی سی قبل از شیرش بده واقعا تاثیر داره شیرخودتو میده حتما عرق نعنا مصرف کن غذاهایی ک نفخ میاره نخور.ایشالا خوب میشه این دوره رو همه بچه ها دارن و ب زودی ردش میکنن

پدب لاکت خیلی خوبه ولی خودتم عرق نعنا بخور.من ب پسر خودمم روزی دو قطره میدادم

سلام پدی لاکت عالیه من دادم هم برای گوارش هست هم برای کولیک هست من اولش برای کولیکـ میدادم بعدش واسه رفلاکس

به نظرمن هیچ دارویی نده چون خوب نیس عوارض دارن!منم دخترم نفخ داره دکتردارودادندادم موقعی که شکمش اذیت میکنه روشکم میزارم روبالش پشتشویکم ماساژمیدم فوری آروم میشه

واسه تنظیم گوارشه چرا قطع کردی تا میاد اثر کنه بالاخره طول میکشه

بله عزیزم من استفاده میکنم حرف نداره👌

عزیزم توهم اگه هی بخوری هی بخوابی نفخ میکنی اره پدی لاکت خیلی خوبه واین که سعی کن هروقت وقت داشتی توخونه بگردونش حالت ایستاده داشته باشه بعد شیر دادنت آروغشم بگیر حتما واسش وقت بزار خلاصه میدونم خسته میشی بی خوابی داری