۶ پاسخ

سلام آره عزیزم به من گفتن از هفته نهم تکدنای خیییییلی ریز به وجود میاد اوایل ممکنه احساس نکنی ولی کم کم بیشتر میشه

من خیلی زودتر حسش میکردم ولی هیشکی باورش نمیشد 😁

منم هر دوتا بچه مو از هفته 12متوجه شدم قشنگ

من هفته هشتم بودم نبض میزد زیرنافم که به شکمم نگاه میکردم معلوم بودبه بقیه گفتم مسخرم کردن گفتن نه بابا رفتم بهداشت نشون دادم سنو نوشتن رفتم سنو گفتن بله بچس نگران نباش

مامان من میگه دوماهگی یه چیزایی حس میکردم زن داداشمم همین حسو داشت ولی واسه بعضیا دیر اتفاق میفته

عزیزم تکون خوردنای بچه از هفته ی ۹ شرو میشه...ولی تا هفته ۲۰ حس نمیشه از اون هفته ب بعد حس میشه تازه