۲ پاسخ

به نظر من باید باهاش درمورد فواید خواهر یا برادر داشتن صحبت کنید و دائم بهش بگید که نینی (اگه اسم انتخاب کردین اسمشو بگین) تو رو خیلی دوست داره، مثلا وقتی لگد میزنه بگین بیا ببین نینی داره صدات میکنه نینی داره میگه من میخوام با داداشم بازی کنم وقتی هم دنیا اومد حتما از طرف نوزاد هدیه به برادرش بدین تا بهش علاقه پیدا کنه

سلام عزیزم.بنظرمن درباره بچه جدید باهاش صحبت کنید.بهش بگید که توداداش بزرگشی باید باهاش بازی کنی باید مواظبش باشی.پسرتون احتمالا فکر می کنه بااومدن بچه جدید شما دیگه دوستش ندارین یااینکه اون جاشو می گیره.سعی کنید بهش بیشتر توجه کنید.چون اگه ازالآن حسودی کنه کارتون سخت می شه.