خانوما برای سرفه بچه چی خوبه

۷ پاسخ

شیر خودتو بدوش با پنبه بزن ب سینش بعداز نیم ساعت تمیزش کن و
بعدشم با روغن زیتون بدنشو چرب کن
شیر خودت بهترین داروست

بچه دو ماهه رو نمیشه سر از خود دارو داد

به دونه رو با اب جوش بریز بزار کنار خیس که خورد ژله مانند شد بده کودکت بخوره فقط همین

فقط پزشک گلم خیالت از بابت مصرف هر دارویی راحت تره

بستگی به علت سرفه داره . بعضی مواقع بخاطر رفلاکسه . و یا آلرژی و یا عفونت . باید علتش رو درمان کرد. من کارشناس ارشد پرستاری نوزادان هستم و ۱۲سالسابقه کار در بخش نوزادان دارم و خودم مادرم میتونم تو پیج اینستاگرامم به شما کمک کنم nozad_maman@

سلام عزیزم بهش نبات بده برای سرما خور دگی خیلی خوب ه بعد میتونی گل بنفشه بهمن پیچ عناب سه پستون اینارو بزار تو قابلمه هفت تا لیوان آب بعد چندتا نبات بزار توش شعله رو اول بلند کن بعد جوش اومد زیرشو کم کن بعد خوب که پختن ابشو از صافی رد کن واونارو باقاشق یادستست به کن بده به بچت سه بار در روز صبح و ظهر و مغرب

سلام پلارژین کیدز خوبه البته سن بچتو نگفتی