۷ پاسخ

شیشه بهش میدی یا شیر خودت؟

عزیزم وقتی شیر میخاد سرگرمش کن باهاش بازی کن یادش بره بذار شیر نخوره ببینی بی اشتهایش از شیره یا ن،اخه بی اشتهایی بچه فقط از شیرخوردن تنها نیس کم خونی و ....دلیلای دیگ داره

نگران نباش چون فکش درد میکنه فقط شیر میخوره دردش که بره دوباره میاد سمته غذا بحرفه حاله زنکهای بیسواد اطرافت هم گوش نده اینو جدی بهت میگم اونا روشهاشون قدیمیه.تا دوسال شیر و غذا رو باهم بوه بهش تا قوی بشه

سلام همه به منم همینو میگن ولی خیلی زوده،،غذا هم نمیخوره دلم میسوزه همین شیرم ازش بگیرم،نمیدونم چیکار کنم فقط دارم بهش شیر میدم...

خانم عزیزم و مهربون، پسر منم ۱۶ ماهشه.. به هیچ وجه لب به غذا نمی زد. فقط نون و پنیر و سیب زمینی سرخ شده میخورد. دکترش گفت شیر خشک رو قطع کن و شیر پاستوریزه بده.. که خوشش نیومد پسرم.. و شروع کرد به غذاخوردن خداروشکر 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 بجای شیر، ماست میخوره

سلام عزیزم داره دندون در میاره واسه همینه پسر منم اینجوری میشه وقتی داره دندون در میاره موقعی کا چهار تا دندون اسیابشو داشت یه جا در میاورد اینجوری شده بود

عزیزم اشکالی نداره تا زمانی ک وزنش استپ نشه یا کم نشه. فقط در زمانی ک وزن کم کنه یا ثابت بمونه میگن از شیر بگیر ک ب غذابیفته. بچه منم نمیخوره هیچی مال دندوناشونه و اینکه شیرو ترجیج میدن ب غذا😊