۴ پاسخ

سلام جاهایی که دوست داره بره روبهش بگین مثلامیخواین برین پارک دودست لباس که مدنظرخودتونه روبذارین جلوش بهش بگین میخوایم بریم پارک وکلی بازی کنیم دوست داری کدوم لباس روبپوشی یکی روانتخاب کن اگ گفت نه ونمیخوام روحرفتون بمونیدبگیداگه یکی روپوشیدی میریم اگ نه نمیریم حالاخودت میدونی ومکان روترک کنین تاروباخودش فکرکنه اگ گفت نه نرین اگ موافقت کردبرین وبهش خیلی خوش بگذرونین تابدونه چقدرفایده داره براش موفق باشین

سلام عزیزم یکی از پسرهای من هم همینطوره من زیاد بهش سخت نمیگیرم به نظرم زیاد حساسیت نشون ندیم بهتره چون ممکنه استرس بگیرن من متوجه شدم لباس هایی که رنگ زرد داره رو بیشتر دوست داره شما هم ببینید چه رنگی رو دوست داره یا از چه مدل لباس بیشتر خوشش میاد از اونها براش بگیرید یا با خودش برید براش لباس بخرید. نگران نباشید اینها یه دوره ای داره و به مرور خودشون خوب میشن موفق باشید

با نظر خودشم که خرید میکنم فرقی نمیکنه بازم همون اوضاع هست

خب ازش توخریدن لباس نظربخواین تالباس هاشوبا ذوق بیشتری بپوشه