۸ پاسخ

پاشویه خیلی خطرناکه تو تب بالا سر بچه رو خنک نگه دارین و دستاشو؛وقتی پاها شو خنک کنین دمای سر بالا میره خطر تشنج هم بالا میره پاشویه نکنین توروخدااا....!!!!!

من برای واکسن دو ماهگی که چند روز پیش رفته بودم مرکز بهداشت بهم گفت اگه دمای بدن به سی و هشت و نیم رسید نصف شیاف استامینوفن بذار

اگه39رسید شیافت بزن اگه بازم بالاتر رفت ببرش دکتر اونجایی که واکسن زدم بهم گفتن شیافتم بگیر بزار تو خونه شاید تب رفت بالا لازمت میشه

عزیزم بموقعه کمپرس سرد و گرم بزار که اذیت نشه،استا هم بدی انشاللا تب نمیکنه اصولا تب بالا۳۸و ۳۹نباید بره

الان نرماله ۳۸ ۳۹خطرناکه بالاتر نمیره نتر س پاشورش کن میاد پایین اگه رفت اگه بخوابه تبش نمیره بالا

عزیزم استا ۴ساعتی بهش بده اگه از ۳۷.۵ بالا زد مرتب پاشویه کن پایین میاد تبش.

ب ۴۰ نرسه تب لباس ازاد و خنک بپوشون اگر بالا رفت تبش تن شویه کن فقط مواظب باش سرما نخورع

مدام چک کن اگه به 40 برسه باید ببری دکتر