۷ پاسخ

نه حامله نیستی.قرص اورژانسی تنظیم پریودروبه هم میریزه

اکثرا اورژانسی همیطوری میکنه پریود میزنه به هم باز یه ازمایش بده تستت دو خط پررنگ باید باشع

حامله نیستی قرص اورژانسی هم بحالت نیوفتاده دوباره دچار خونریزی شدی...من قرص اورژانسی ب حالم میوفته ماهی دو س بار هم میخوردم

نه باردار نیستی بخاطر قرصی ک خوردی یه کم عادت بهم ریخته

ممنون از راهنمایی هاتون

سلام، نه عزیزم حامله نیستی، قرص اورژانسی پریودی رو ب تعویق میندازه یا حتی ممکنه جلو هم بندازه
معمولا یک هفته بعد از خوردن قرص، پریود میشی، ممکنه لکه بینی باشه یا خونریزی شدید حتی!
ولی از هر تایمی که خونریزی داشتی، سیکل بعدیت از همون موقع شروع میشه برای ماه بعد

سلام نه عزیزم حامله نیستی چون قرص خوردی پریودت رو بهم ریخته