۹ پاسخ

سلام منم اصن ویار ندارم ۱۰ هفتهام گاهی شک میکنم که باردارم واسه پسر اولم به حد مرگ سه ماهه اول ویار داشتم ولی حالا انگار نه انگار

به نظرم ویار خیلی چیزه باحالیه مخصوصا سره سفره یهو بدویی بری بیرون خیلی باکلاسه خداییش 😂😂😂

من‌ماخونوادگی ویارنداریم🤣مامانمم نداره خالهامم ندارن جز یکی از خالهام

منم اصلا نداشتم خداروشکر

منم تا الان نداشتم

سلام آره من هم اگر باشم هفته هشتمم چون دیروز تست زدم مثبت بود امروزم میرم از بدم منم هیچی ویار ندارم

من هفته ۱۲ ام اصلا از اول ویار نداشتم و ندارم

یکم دیگه ویارت شروع میشه اگرم نداری هیچ مشکل خاصی نیست خیلیا ویار ندارن برو خدارم شکر کن که خیلی چیز مزخرفیه ویار

منم نداشتم نگران نباش