۷ پاسخ

چرادکتر این همه زود گفته غذارو شروع کن

برنج آسیاب کن یه دونه بادام درختی ویه دونه قندخورد کن همه رو با آب بپز چون باشیر بپزی بچه تب میکنه

چون زودشیرخشکی شده صلاح براین دیدن که زودغذاروشروع کنم

دلیل خاصی داشت

مامان دنیز،دکتر چرا گفت غذا رو الان شروع کن؟میشه لطفا دلیلش رو بگید

آردبرنج .. دو یا سه قاشق غذا خوری شیر دو لیوان.. کره ...شکر ... آخر سرکه خواستی بردای گلاب .. و بادام پودر شوده ... باید همبزنی ... تهش سفت و کوفته کوفته نشه ... موقع همزدن شیریرا مزه کنه که شیرینش زیاد

سلام خانونمی ارد برنج و بااب جوشیده شده بزار بالا خوب هم بزن وقتی کمی غلیظ شد بزار خنک بشه یه پیمانه شیر خشکم بهش اضافه کن میتونی خودتم بادام اسیاب کنی بریزی توش و بهش بدی