۷ پاسخ

من از پماد کالاندولا استفاده میکنم هم عالیه هم قیمتش کم

سلام گلم مرسی خوبیم شماچطوری؟؟من پماد ان ان استفاده میکنه واقعا عالیه من خیلی راضیم با ی بار استفاده خوب میشه

بهترین درمان روغن جامدهستش بزن فوری خوب میشه حتی درمان کبودی هم هستش بزنی هیچی نمیشه

چون پودر خمیر میشه وقتی خیس میشه،و پاش بدتر میشه.از کرم زینک اکساید فیروز استفاده کن،من ک استفاده میکنم عالیه

میگن‌شیمیاییه من پماد‌کالاندولا میزنم

پودر روی خیلی از بچه ها الرژی ایجاد کرده میگن نزنین خیلی بهتره روغن زرد یا بتامینتازون بزن روغن جامدم خوبه

سلام من از پماد کالاندولا.راضیم.بعضیا روغن زیتونم استفاده میکنن.