۱۲ پاسخ

من فقط شنیدم که کاکایو زیاد بچرو بیش فعال میکنه

دکتر محمدرضا وفا متخصص تغذيه در اين‌باره به «سلامت» گفت: «ما نمي‌توانيم ادعا کنيم که دقيقا مصرف گروهي از خوراکي‌هاي خاص باعث بروز بلوغ زودرس در کودکان مي‌شود اما برخي از عادت‌ها و الگوهاي غذايي مي‌توانند باعث بلوغ زودرس شوند که کاهش رشد قدي پس از رسيدن به سن بلوغ، مخصوصا در دختربچه‌ها از عوارض آن است.»
رکنا:مصرف شکلات و مواد قندی در کودکان اشتهای کودک را از بین برده و مانع از جذب کلسیم می‌شود. بنابراین رشد کودک دچار اختلال می‌شود. از طرف دیگر شکر موجود در شکلات باعث بیش‌فعالی می‌شود و حتی ممکن است کودک مستعد دیابت Diabetes شود

کاکائوآهن بدن روهم کم میکنه

من اینو نشنیدم ولی کلا کامائو خوب نیست هم برای دندون هم بیخوابی هم قند

سلام من راجع به دلستر شنیدم ولی کاکائو نه. البته کاکائو بچه رو هات میکنه

میدونم که بچه رو عصبی و پیش فعال میکنه اما بلوغ و نشنیدم

عزیزم اینو نشنیدم ولی میگن باعث پرجنب وجوش شدن وکوتاهی قد میشه

بله هم بچه شیطون میشه وهم بلوغ زود رس میاره

عزیزم چ ربطی ب بلوغ داره مگ درطول روزچقدمیخادبخوره ک انقدروپسراثرکنه همه چی زیادیش خوب نیس باید

نمی دونم این حرف درست یا نه ولی کاکائو رو کلا ادم بزرگاهم نباید زیاد بخورن حتی برایه رحم خانوما هم خوب نیست زیادروی کردنش

نه گلم باعث فعالیت زیاد از حدش میشه و خود پسرها که فعالیت زیادی دارند باعث میشه اذیت بشه

سلام عزیزم نه کارشناس میگه تحرک بچه رو زیاد میکنه اگه یه کم دقت کنی قشنگ متوجه میشین اون روزا که میخورن فعالیتشون بیشتره